Besplatna isporuka Detal prevoznom službom

Kompanija Detal izdvaja se na tržištu sa svojom ponudom barskih stolica modernog dizajna pre svega po visokom kvalitetu i pristupačnoj ceni. Kao vrhunski proizvođač nameštaja, Detal proizvodi elegantne barske stolice napravljene od različitih drvenih materijala, kao što su hrast, jasen ili bukva, koje su dostupne u velikom broju boja i kvalitetnih materijala za tapaciranje. Proizvedene po najvišim standardima, naše barske stolice svoju osnovnu primenu nalaze u profesionalnoj upotrebi, odnosno u enterijerima restorana, hotela i kafića, ali su idealan izbor i za sve koji žele da oplemene izgled svojih kućnih barova.

Barska Stolica Omega - Detal Nameštaj
Barska Stolica Apple - Detal nameštaj
Za izradu barskih stolica koristimo isključivo tvrdo drvo, i to višeslojni furnirski otpresak od bukovog, jasenovog ili hrastovog drveta. Sedišta su napravljena od tvrdih ili elastičnih površina sa sunđerom i presvučene kvalitetnom eko kožom ili štofom, ili finom prirodnom kožom i dolaze u velikom izboru boja koje se lako mogu uskladiti s postojećim dizajnom enterijera. Vrhunska izrada i kvalitetni materijali čine dobitnu kombinaciju kojom se postiže uglađen izgled, a istovremeno obezbeđuje besprekorna udobnost.

Drvo i koža je proverena kombinacija koja pruža dodir luksuza i topline svakom prostoru. Izvrsni materijali i sveden dizajn koji odiše elegancijom omogućavaju da se Detal barske stolice uklope u razne stilove enterijera ugostiteljskih prostora, bilo da se radi o klasičnom, modernom, industrijskom, retro ili nekom drugom stilu enterijera. Kompanija Detal nudi rešenje za sve potrebe profesionalne upotrebe: za opremanja hotelskih barova i salona, restorana i kafe barova, kao i raznih drugih ugostiteljskih i poslovnih prostora, poput prodajnih štandova.

Komercijalne barske stolice su odlično rešenje za sedenje za šankom ili barskim stolom, čije prednosti treba iskoristiti jer imati gosta blizu šanka, čak i ako samo čeka na sto, je sjajan način za povećanje prometa. Detal barske stolice dolaze u širokoj ponudi materijala za sedište i ram, čime će osigurati perfektno uklapanje u dekor, kao i prijatan boravak i atmosferu u objektu.

Barska stolica Vanja - Detal Nameštaj
Barska stolica Lisa - Detal Nameštaj
Bilo da je vaš dom veliki ili mali, ako imate otvorenu dnevnu prostoriju u kojoj su smeštene kuhinja, trpezarija i dnevna soba, šank je sjajan način da se ove zone povežu, ali i pruži prostoriji dodatna funkcija. Praktičan šank sa barskim stolicama postaje mesto za doručak, brzi obrok, kao i prostor za organizovanje zabave ili druženje tokom pripreme obroka. Barske stolice su centralni element koji pruža karakter ovom prostoru i stoga je važno posvetiti pažnju izboru pravog modela. Detal nudi širok spektar modela barskih stolica koje će zadovoljiti vaše potrebe i učiniti da vaš kućni bar izgleda prefinjeno i moderno.
Sa četiri različita modela barskih stolica koja se nalaze u našoj ponudi, odabir savršene barske stolice za vaš poslovni ili životni prostor nikada nije bio lakši. Dostupni su standardni i lux modeli u različitim visinama, bojama i materijalima, kao i modeli sa naslonom ili bez, a u nastavku vam predstavljamo sve modele i preporuke koje će vam olakšati izbor.
Barska Stolica Urban - Detal Nameštaj
Barske stolice bez naslona - Detal Nameštaj
Praktične i lako uklopive u sve prostore, barske stolice bez naslona su naročito pogodne za enterijere u kojima je bitna ušteda prostora ili se zahteva minimalistički stil. U prostorijama u kojima često bude gužva poput barova ili klubova, ili pak maloj kuhinji, veliku prednost imaju barske stolice bez naslona koje mogu uredno da se podvuku pod šank ili barski sto.
Najbitnija prednost ovih modela je veća podrška, stabilnost i udobnost, što će prilikom celovečernjeg druženja u kafiću ili u kućnoj atmosferi, ili čekanja na sto u restoranu imati naročit značaj. Drveni ili tapacirani, sa otvorima ili bez, nasloni osim većeg komfora pružaju stolicama i dodatnu dozu karaktera i stila i čine da prostor deluje atraktivnije.
Barske stolice sa naslonom - Detal Nameštaj
Barske Stolice sa Rukonaslonom - detal Nameštaj
Za još veću udobnost tokom dužeg sedenja u ponudi su i modeli sa rukonaslonima. Dostupni su modeli sa tapaciranim i netapaciranim naslonima za ruke u velikom izboru boja kako bi zadovolji sve vaše želje i zahteve. Ove stolice pogodne su za sve vrste poslovnih i životnih prostora.
Modeli prefinjenog dizajna i besprekorne udobnosti opremljeni su elastičnim sedištima koja su napravljena od elastičnih površina sa sunđerom. Vrhunska funkcionalnost, komfor i istančana estetika objedinjeni su u našim modelima lux barskih stolica koje će oplemeniti svaki enterijer i odgovoriti na potrebe i najzahtevnijih klijenata.
Lux Barske stolice - Detal Nameštaj
Detal - Fabrika Nameštaja

Nameštaj vrhunskog kvaliteta za profesionalnu upotrebu pravi se isključivo od bukovog drveta.

Kontakt