Besplatna isporuka Detal prevoznom službom

To je komad nameštaja koji zauzima veliki i centralni deo prostorije kroz koju se najčešće prolazi i provodi značajan deo vremena. Sofa svojim izgledom diktira stil cele prostorije jer je najčešće fokusna tačka svake dnevne sobe ili salona. Koristi se svaki dan i zato je njena udobnost važna isto koliko i izgled. Sofa treba da bude istovremeno šik i udobna, ali i savršeno prilagođena potrebama korisnika i enterijeru u kojem se nalazi kako bi u potpunosti ispunila svoju namenu.
Detal Sofe - Proizvodnja Nameštaja
Sofe i Garniture -Detal Nameštaj

Idealna sofa je upravo ona koja perfektno balansira između funkcionalnosti, stila i komfora, i ta ideja prožeta je kroz dizajn svakog komada nameštaja kompanije Detal. Sa svojom raznovrsnom ponudom, Detal može da obezbedi odgovarajući model za svaki životni ili poslovni prostor. Uz veliki izbor boja, materijala i stilova iz naše ponude savršeno možete uklopiti našnameštaj u svaki enterijer i učiniti ga privlačnijim.

Naši proizvodi prvenstveno su namenjeni za profesionalnu upotrebu i proizvedeni su po najvišim standardima, i stoga se Detal sofe mogu pohvaliti vrhunskim kvalitetom. Izvrsni materijali, perfektan način izrade i pristupačne cene čine da Detal tapacirani nameštaj budu idealan izbor za enterijere restorana, hotela, barova i kafića, ali tu se njihova upotreba ne završava. Sofe prefinjenog i elegantnog, ili pak kreativnog i odvažnog dizajna pomoći će vam da oplemenite enterijer vaše dnevne ili spavaće sobe i ostvarite svoje ideje o domu iz snova.

Postoji mnogo elemenata koji čine da jedna sofa postane atraktivan i poželjan komad nameštaja, ali jedna od najbitnijih stvari o kojoj treba da vodite računa prilikom kupovine je njena svrha. Razmislite da li ćete je prvenstveno koristiti kao mesto za konverzaciju i sastanke, za opuštanje kod kuće ispred televizora ili je potrebno da ponudi i dodatne funkcije, poput površine za spavanje.

Od vaših želja i potreba zavisiće i vaš izbor sofe sa odgovarajućom mekoćom, dubinom sedišta i visinom naslona, ali i izbor tkanine. Prikladan materijal – koža, platno ili štof obezbediće da osim lepog izgleda i komfora, ima i dug životni vek i pored čestog korišćenja.

Sofe i Garniture - Detal Nameštaj

Uz veliki i raznovrstan izbor modela sofa, kao i pomoć stručnjaka iz kompanije Detal, lako ćete doći do savršenog modela za vaš poslovni ili životni prostor. U ponudi je širok asortiman koji pokriva najrazličitije stilove i namene, od prefinjenog dizajna idealnih za elegantne enterijere hotelskih salona, poslovnih prostora i domova, preko funkcionalnih klupa namenjenih za restorane, barove i trpezarije, do udobnih kaučeva savršenih za porodična okupljanja i relaksaciju ispred televizora ili odmor na dodatnim površinama za spavanje.

Ugaona Sofa Bed na razvlačenje - Detal Nameštaj

U doba kada živimo u sve urbanijim sredinama gde je svaki metar stana dragocen, imati multifunkcionalan komad nameštaja je svakako prednost. Elegantni modeli sofa sa mehanizmom za spavanje zadovoljavaju sve potrebe za udobnim sedenjem preko dana, a po potrebi se transformišu i formiraju ujednačene površine za spavanje. Izuzetno koristan komad nameštaja koji svoju primenu može da nađe u dnevnoj i spavaćoj sobi, ali i u apartmanima ugostiteljskih objekata ili kancelarijama. Raznovrsni modeli za spavanje zadovoljiće vaše potrebe, bilo da tragate za priručnim ležajem ili mestom za svakodnevni odmor.

Ugostiteljske Sofe - Detal Nameštaj
Sve traženije su i sofe za ugostiteljske objekte koje karakteriše specifičan dizajn, pa se kompanija „Detal“ potrudila da odgovori i na posebne potrebe svojih kupaca. Ove sofe idealan su izbor za originalne barove, kafiće ili lobije hotela jer su praktične, pogodne za kreiranje društvene atmosfere i prijatnog ambijenta jer ih karakteriše svojevrstan poziv na razgovor i interakciju. Bogata ponuda različitih modela zadovoljiće najrazličitije potrebe, pa tako model „Kit“ karakteriše praktičnost i funkcionalnost, model „Ket“stvara osećaj malog privatnog kutka za prijatelje čak i u velikom prostoru, dok model „Grof“ donosi osećaj ekskluzivnog prostora za važne goste.

Sofe mekih, oblih linija vratile su se na velika vrata svetske dizajnerske scene. Sedamdesetih godina 20. veka, Vladimir Kejgan uveo je revoluciju u dizajn nameštaja sa svojom „Serpentine“ sofom sinusoidnog dizajna. Nesvakidašnji oblik unosi dinamiku u prostor i stoga ne čudi što voljeni model sada doživljava pravu renesansu i može se naći u modernim enterijerima širom sveta – od butika, preko barova i hotelskih salona do enterijera domova. Sofa „8“ pleni pažnju atraktivnim dizajnom i neće ostati neprimećena u bilo kojem okruženju.

Obla Sofa - Detal Nameštaj
Detal - Fabrika Nameštaja

Nameštaj vrhunskog kvaliteta za profesionalnu upotrebu pravi se isključivo od bukovog drveta.

Kontakt