Sve cene u Online prodavnici su prikazane bez PDV-a. PDV će biti obračunat u vašoj korpi.

SR EN DE FR IT

SR EN DE FR IT

Moderan i retro

dizajn za enterijer iz snova

DETAL SOFE

Odabir sofe jedan je od najbitnijih zadataka prilikom uređenja svakog enterijera. One svakom prostoru daju specifičan karakter, predstavljaju jedan od centralnih elemenata u prostoru, a neretko imaju i presudnu ulogu u kreiranju kompletnog ambijenta u enterijeru. Stoga je kompanija Detal sa posebnom pažnjom kreirala bogatu i raznovrsnu ponudu sofa koje će zadovoljiti potrebe čak i najzahtevnijih i najprobirljivijih kupaca jer su upravo sofe neretko prvi komad nameštaja za koji se opredeljujemo prilikom uređenja svog životnog ili poslovnog prostora.

To je komad nameštaja koji zauzima veliki i centralni deo prostorije kroz koju se najčešće prolazi i provodi značajan deo vremena. Sofa svojim izgledom diktira stil cele prostorije jer je najčešće fokusna tačka svake dnevne sobe ili salona. Koristi se svaki dan i zato je njena udobnost važna isto koliko i izgled. Sofa treba da bude istovremeno šik i udobna, ali i savršeno prilagođena potrebama korisnika i enterijeru u kojem se nalazi kako bi u potpunosti ispunila svoju namenu.

Idealna sofa je upravo ona koja perfektno balansira između funkcionalnosti, stila i komfora, i ta ideja prožeta je kroz dizajn svake sofe kompanije Detal. Sa svojom raznovrsnom ponudom, Detal može da obezbedi odgovarajući model za svaki životni ili poslovni prostor. Uz veliki izbor boja, materijala i stilova, sofe iz naše ponude savršeno će se uklopiti u svaki enterijer i učiniti ga privlačnijim.

Naši proizvodi prvenstveno su namenjeni za profesionalnu upotrebu i proizvedeni su po najvišim standardima, i stoga se Detal sofe mogu pohvaliti vrhunskim kvalitetom. Izvrsni materijali, perfektan način izrade i pristupačne cene čine da Detal sofe budu idealan izbor za enterijere restorana, hotela, barova i kafića, ali tu se njihova upotreba ne završava. Sofe prefinjenog i elegantnog, ili pak kreativnog i odvažnog dizajna pomoći će vam da oplemenite enterijer vaše dnevne ili spavaće sobe i ostvarite svoje ideje o domu iz snova.

Kako odabrati idealnu sofu

Postoji mnogo elemenata koji čine da jedna sofa postane atraktivan i poželjan komad nameštaja, ali jedna od najbitnijih stvari o kojoj treba da vodite računa prilikom kupovine sofe je njena svrha. Razmislite da li ćete sofu prvenstveno koristiti kao mesto za konverzaciju i sastanke, za opuštanje kod kuće ispred televizora ili je potrebno da ponudi i dodatne funkcije, poput površine za spavanje.

Od vaših želja i potreba zavisiće i vaš izbor sofe sa odgovarajućom mekoćom, dubinom sedišta i visinom naslona sofe, ali i izbor tkanine za sofu. Prikladan materijal – koža, platno ili štof obezbediće da vaša sofa osim lepog izgleda i komfora, ima i dug životni vek i pored čestog korišćenja.

Velika kolekcija sofa za moderan enterijer

Uz veliki i raznovrstan izbor modela sofa, kao i pomoć stručnjaka iz kompanije Detal, lako ćete doći do savršenog modela za vaš poslovni ili životni prostor. U ponudi je širok asortiman koji pokriva najrazličitije stilove i namene, od sofa prefinjenog dizajna idealnih za elegantne enterijere hotelskih salona, poslovnih prostora i domova, preko funkcionalnih klupa namenjenih za restorane, barove i trpezarije, do udobnih kaučeva savršenih za porodična okupljanja i relaksaciju ispred televizora ili odmor na dodatnim površinama za spavanje.

Dvosedi i trosedi

Elegantni dvosedi i trosedi, poput čuvenog modela “Chester”, posebna su dizajn poslastica u ponudi Detal nameštaja. Idealni su za elegantne enterijere, kao i za one koje krasi tradicionalni dizajn, ali se sve češće mogu videti i u modernim enterijerima domova i poslovnim prostorima, otmenim hotelima ili ugostiteljskim objektima. U ponudi su i klasičniji modeli samo za sedenje, kao što su “Kubus” i “Knok”, ali i modeli koje krasi besprekorna udobnost, poput dvoseda i troseda “Roma” i “Milano”.

Sofa bed modeli

Sofe sa mehanizmom za spavanje –
U doba kada živimo u sve urbanijim sredinama gde je svaki metar stana dragocen, imati multifunkcionalan komad nameštaja je svakako prednost. Elegantni modeli sofa sa mehanizmom za spavanje zadovoljavaju sve potrebe za udobnim sedenjem preko dana, a po potrebi se transformišu i formiraju ujednačene površine za spavanje. Izuzetno koristan komad nameštaja koji svoju primenu može da nađe u dnevnoj i spavaćoj sobi, ali i u apartmanima ugostiteljskih objekata ili kancelarijama. Raznovrsni modeli Detal sofa za spavanje zadovoljiće vaše potrebe, bilo da tragate za priručnim ležajem ili mestom za svakodnevni odmor.

Ugaone garniture

Ugaona garnitura je izuzetno praktična vrsta sofe koja objedinjuje više različitih segmenata, poput dvoseda, troseda, otomana i ugaonih elemenata. Prostrana i elegantna, savršeno se uklapa u hotelskom lobiju ili apartmanima, ili prostranim dnevnim sobama. Ali, velika je zabluda da su ugaone garniture namenjene samo za velike prostorije. Naprotiv, garnitura može biti vrlo funkcionalan komad nameštaja i u manjim enterijerima jer nudi dosta mesta za sedenje istovremeno štedeći prostor. Uz mehanizam za razvlačenje, Detal garniture mogu pružiti i dodatnu površinu za spavanje, što je naročito korisno.

Sofe za ugostiteljske objekte

Sve traženije su i sofe za ugostiteljske objekte koje karakteriše specifičan dizajn, pa se kompanija “Detal” potrudila da odgovori i na posebne potrebe svojih kupaca. Ove sofe idealan su izbor za originalne barove, kafiće ili lobije hotela jer su praktične, pogodne za kreiranje društvene atmosfere i prijatnog ambijenta jer ih karakteriše svojevrstan poziv na razgovor i interakciju. Bogata ponuda različitih modela zadovoljiće najrazličitije potrebe, pa tako model “Kit” karakteriše praktičnost i funkcionalnost, model “Ket”stvara osećaj malog privatnog kutka za prijatelje čak i u velikom prostoru, dok model “Grof” donosi osećaj ekskluzivnog prostora za važne goste.

Oble sofe

Sofe mekih, oblih linija vratile su se na velika vrata svetske dizajnerske scene. Sedamdesetih godina 20. veka, Vladimir Kejgan uveo je revoluciju u dizajn nameštaja sa svojom “Serpentine” sofom sinusoidnog dizajna. Nesvakidašnji oblik ovih sofa unosi dinamiku u prostor i stoga ne čudi što voljeni model sada doživljava pravu renesansu i može se naći u modernim enterijerima širom sveta – od butika, preko barova i hotelskih salona do enterijera domova. Sofa “8” pleni pažnju atraktivnim dizajnom i neće ostati neprimećena u bilo kojem okruženju.

Online prodavnica

U online prodavnici možete naći izuzetno veliki broj modela sofa: garniture za vaš dom, sofe za restorane, sofe za hotele... Prilikom izbora modela sofa na raspolaganju vam je i široka lepeza mebl štofova i boja...