Sve cene u Online prodavnici su prikazane bez PDV-a. PDV će biti obračunat u vašoj korpi.

SR EN DE FR IT

SR EN DE FR IT

Savršen spoj

estetike i komfora

Detal stolice

Savremena stolica je mnogo više od običnog komada nameštaja za sedenje. Njen izgled upotpunjuje i ulepšava dizajn prostorije i utiče na celokupan utisak o prostoru u kojem se nalazi. Stolica je nezamenljiv deo našeg svakodnevnog života, pa su izuzetan kvalitet materijala i izrade, moderan dizajn i vrhunska udobnost imperativi kojih se Detal čvrsto drži pri proizvodnji svakog modela.

Stolica je jedan od osnovnih komada nameštaja koji se nalazi u svakom domaćinstvu, ali je nezaobilazan deo i svakog poslovnog i ugostiteljskog prostora. Njihov dizajn je drastično napredovao od nekada puke skupine letvica koje formiraju ravnu podlogu za sedenje, pa danas kvalitetna i dobro dizajnirana stolica predstavlja svojevrsni deo identiteta svakog restorana, kafića, dečije igraonice, luksuznog hotela i kancelarija. Stolica sada predstavlja ukras u enterijeru koji svojim prefinjenim dizajnom, vrhunskom izradom i kvalitetnim materijalima utiče na to da prostor izgleda lepše i atraktivnije.
Stolice Detal
Detal - Tapacirane Stolice

Za intimnu i udobnu porodičnu oazu

Moderne i praktične stolice mogu se koristiti u bilo kom tipu prostora, a najčešće ćemo ih naći uredno poslagane oko trpezarijskog stola. Trpezarija je topao i intiman kutak u kojem svakodnevno provodimo značajan deo slobodnog vremena – obedujemo s porodicom, ispijamo kafe s prijateljima, odigramo partiju društvenih igara. To je prostor u kojem negujemo i produbljujemo odnose s našim najbližima i stoga opravdano posvećujemo dosta pažnje njenom uređenju kako bismo se osećali što prijatnije i udobnije.

Detal vam pruža mogućnost da kreirate vašu idealnu porodičnu oazu uz širok izbor stolica koje predstavljaju savršen spoj estetike i komfora. Zavodljiv dizajn Detal stolica, koji je odraz vrhunske izrade i kvalitetnih materijala, pružiće vašem domu dodatnu dozu karaktera i stila.

Professional

Izuzetno veliki broj stolica za profesionalnu upotrebu - stolice za restorane, stolice za hotele, stolice za kafe-barove...

Za savršenu atmosferu i komfor u ugostiteljskim objektima

Za jedan restoran, bar ili hotel, ključno je da odiše prijatnom atmosferom i istančanim stilom, a nameštaj igra ključnu ulogu u kreiranju takvog prostora. Impresivan izbor stolica u Detalu garantuje da ćete pronaći onu idealnu koja će savršeno dopuniti postojeći enterijer i učiniti ga komfornijim.

Udobnost i prijatan osećaj je nešto što svaki gost zna da ceni, bilo da se radi o našem domu ili obližnjem kafiću, dečijoj rođendaonici ili prefinjenom restoranu. Udobna stolica je nezamenjiv deo nameštaja koji je neophodan da bi se kreirao prostor u kojem želimo da ostanemo još malo duže.
Moderne Stolice - Detal Proizvodnja
Stolica Moderna - Detal

Zašto je važno odabrati kvalitetnu i udobnu stolicu

Danas ljudi sede više neko ikada. To je naročito izraženo u urbanim sredinama jer najveći deo dana dok smo budni provedemo sedeći. Sedimo tokom doručka, u kolima ili autobusu na putu do posla, sedimo u školi, kancelariji i raznim sastancima, sedimo u kafiću i restoranu, sedimo čak i dok odmaramo gledajući televiziju. Kombinacija pasivnog životnog stila i posla koji to zahteva dovodi do svakodnevnog višesatnog sedenja koje može da prouzrokuje brojne zdravstvene probleme.

Čak i ako vodite aktivniji život, zamislite da treba da sedite sat vremena ili više sati na neudobnoj stolici. Stoga stručnjaci iz Detala znaju da je dobro dizajnirana stolica od izuzetne važnosti jer omogućava korisniku pravilan položaj tela, stabilnost i udobnost. Odabir kvalitetne stolice je prvi korak ka sprečavanju osećaja nelagode ili pak zdravstvenih problema koje uzrokuje dugo sedenje na nekvalitetnim stolicama.

Iako ne možemo imati kvalitetan komad nameštaja za sedenje u svakoj prilici jer ne uređujemo sami svaki prostor u kojem se nađemo, to obavezno moramo obezbediti ako smo vlasnik nekog privatnog ili poslovnog prostora i želimo da obezbedimo osećaj prijatnosti i udobnosti za sebe, svoju porodicu, goste ili saradnike.  Stoga je pravi izbor stolice sve bitniji u svakom enterijeru.

Kreirajte svoju idealnu stolicu

Sve Detal stolice proizvedene su tako da kvalitet, trajnost i ugodno iskustvo korišćenja uvek budu na prvom mestu. Detal prati potrebe svojih zadovoljnih kupaca i spreman je da im izađe u susret u svim potrebama i željama, pa su sve stolice iz bogate ponude izuzetne čvrstine, kvalitetne završne obrade i modernog dizajna.

Bilo da ste u potrazi za stolicama od kože, štofa ili određene vrste drveta, Detal nudi mogućnost da se poigrate s raznovrsnim formama, kvalitetnim materijalima i uzbudljivim bojama i kreirate stolicu koja će u potpunosti odgovarati stilu i vrsti prostora koji želite da opremite. Stoga svaki modela može da primi drugačiju notu u zavisnosti od vašeg izbora boje i materijala i savršeno se uklopi u najrazličitije prostore.
Stolice Detal Proizvodnja

Online prodaja

U cilju ispunjenja zahteva velikog broja stalnih kupaca, omogućili smo online naručivanje naših proizvoda po fabričkim cenama

Elegantne Stolice Detal

Stolice elegantnog i svedenog dizajna

Čiste i odmerene linije modela kao što su "Apple", "Classic", "Lisa" ili "Rosse" idealno će se uklopiti u bilo koji stil enterijera. Svedena forma otvara vam mogućnost da se zabavite i unesete u dizajn vedre boje koje će uneti živost u prostorije vašeg doma ili ugostiteljskog objekta. Ako se, pak, opredelite za neutralne boje dobićete rafiniranu stolicu koja može da oplemeni prostor i unese u dozu elegancije u vaš enterijer.

Prefinjene i moderno stilizovane stolice

Nekad su mali detalji poput reda dugmića, nitni ili vidljivih štepova dovoljni da se stolice poput "Lilly", "Hil", "H1" ili "Gonne" istaknu svojim dizajnom. Druge će, pak, svojom originalnom formom osvojiti vaše simpatije i zablistati u enterijeru. Među takvim modelima nalaze se linije "Kvadra K", "Miranda", "Wacko" ili stolica "Ilse". A uz atraktivnu formu i jarke boje, modeli poput "Maurits" i "Romy" jednostavno neće ostati neprimećeni.

Stilizovane Stolice Detal

Online prodavnica

U online prodavnici možete naći izuzetno veliki broj modela stolica: stolice za vaš dom, stolice za restorane, stolice za hotele... Prilikom izbora modela stolica na raspolaganju vam je i široka lepeza mebl štofova i boja...

 • LISA 2

  Od 6.165,50 din + PDV
 • MAURITS

  Od 7.257,00 din + PDV
 • LINN

  Od 6.490,00 din + PDV
 • CHAIR C

  Od 10.938,60 din + PDV