Sve cene u Online prodavnici su prikazane bez PDV-a. PDV će biti obračunat u vašoj korpi.

SR EN DE FR IT

SR EN DE FR IT

Trosedi i Dvosedi Detal

Funkcionalan i atraktivan komad nameštaja za moderne enterijere

Atraktivan i elegantan trosed ili dvosed predstavlja nezaobilazan element svih enterijera, pažljivo stilizovanih domova u kojima je na ceni funkcionalan i odvažan dizajn. Kvalitetan trosed nije samo izuzetno praktičan komad nameštaja, već i istančan dizajnerski element koji vrhunskom estetikom obogaćuje prostor. Velika raznovrsnost modela koje nudi kompanija Detal omogućava da se trosed ili dvosed u potpunosti prilagodi različitim vrstama enterijera, bilo da se radi o životnom ili poslovnom prostoru.

Iz naše široke ponude možete izabrati kvalitetan trosed ili dvosed koji se savršeno uklapaju u vaš enterijer bilo da vam je potreban za poslovni prostor ili jednostavno želite obogatiti vaš dnevni boravak modernim komadom nameštaja.

Trosedi - Alure - Detal Nameštaj

Dvosedi i trosedi

Elegantni dvosedi i trosedi, poput čuvenog modela „Chester“, posebna su dizajn poslastica u ponudi Detal nameštaja. Idealni su za elegantne enterijere, kao i za one koje krasi tradicionalni dizajn, ali se sve češće mogu videti i u modernim enterijerima domova i poslovnim prostorima, otmenim hotelima ili ugostiteljskim objektima. U ponudi su i klasičniji modeli samo za sedenje, kao što su „Kubus“ i „Knok“, ali i modeli koje krasi besprekorna udobnost, poput dvoseda i troseda „Roma“ i „Milano“.
Dvosed Sofa - Detal Nameštaj