Besplatna isporuka Detal prevoznom službom

Danas je teško zamisliti moderan enterijer bez fotelje. Prefinjena fotelja ostavlja snažan pečat na izgled cele prostorije i stoga je ona postala neizostavan deo ne samo našeg životnog prostora, već i najrazličitijih poslovnih i ugostiteljskih objekata. Prava fotelja pruža potporu, i nudi intiman kutak u kojem se osećamo zaštićeno i sigurno i zato ne čudi njena popularnost.

Osim atraktivnog izgleda, odgovarajuća fotelja će pružiti dodatnu dozu komfora prostorijama u kojima često boravimo ili provedemo deo dana, i gde je naročito važno da se osećamo prijatno. Zato klasična stolica sve češće ustupa svoje mesto svom komfornijem „rođaku“, pa će za trpezarijskim stolom našeg doma, u restoranima i kafićima, ili raznim čekaonicama, kancelarijama i hotelskim sobama pun pogodak biti upravo udobna i sofisticirana fotelja.

Detal fotelje - Proizvodnja i prodaja nameštaja
Fotelje - Detal nameštaj

Svi znamo da prvi utisak ima veliki značaj. On ostavlja snažan trag na to kako doživljavamo neku osobu ili prostor. Dizajn enterijera je prvo što primetimo kada uđemo u neku kompaniju, hotel ili restoran i on nam dosta otkriva o raznim aspektima poslovanja. Na osnovu toga kako je uređen prostor često dajemo ocenu i o njegovoj uspešnosti. Ne postoji druga šansa da se ostavi dobar prvi utisak i stoga je pažljiv odabir nameštaja kojim se uređuje prostor izuzetno važan.

Fotelje iz Detalove proizvodnje proizvedene su po najvišim standardima za profesionalnu upotrebu. Namenjene su prvenstveno za profesionalnu upotrebu, odnosno za enterijere restorana, hotela, barova i kafića, kao i za poslovne prostore i kancelarije, ali i za kućnu upotrebu. Uz savete i preporuke stručnjaka iz Detala, lako ćete doći do odgovarajućeg izbora i kreirati enterijer koji šalje pravu poruku o vama i vašem poslovnom ili ugostiteljskom prostoru.

Nameštaj igra ključnu ulogu u postizanju pozitivnih impresija o našem domu, a teško je naći komad nameštaja koji ima veću snagu da privuče pažnju i zadivi od dobro dizajnirane fotelje. Ultimativni komfor i impresivan dizajn spojeni su u tom upečatljivom predmetu koji unapređuje i ulepšava prostor koji ga okružuje.

Svojim zavodljivim dizajnom Detal fotelje prosto mame vas i vaše goste u svoj mekani zagrljaj kojem je teško odoleti. Prefinjene fotelje iz Detalove proizvodnje pružaju vam mogućnost da stvorite utočište u domu, udoban kutak u kojem možete da se opustite i uživate u dobrom filmu ili knjizi, ili pak kreirate prijatno mesto za okupljanje i druženje s porodicom i prijateljima.

Moderni i lagani modeli fotelja oplemeniće i prostor vaše trpezarije kako biste uz maksimalnu udobnost uživali u porodičnim obrocima. Izbor modela je veliki, a vaše je samo da odaberete odgovarajuću fotelju koja na pravi način odražava vaš karakter i stil i kreirate dom iz vaših snova.

Dex arm fotelja - Detal nameštaj
Fotelja Milano - Detal nameštaj

Fantastično dizajnirani modeli Detal fotelja imaju veliku sposobnost prilagođavanja različitim tipovima prostorija, pa se brojni modeli fotelja mogu savršeno uklopiti i u stambene prostore, iako su prvenstveno namenjeni za profesionalnu upotrebu.

Uz mogućnost prilagođavanja željama kupca, nije teško doći do modela koji će ispuniti sve vaše potrebe i perfektno se uklopiti u bilo koji prostor. Sve Detal fotelje napravljene su od 100% bukovog drveta, ali postoji mogućnost da se za izradu fotelja koristi i drvo hrasta ili jasena, ukoliko to kupac želi. Kako bi bile savršeno prilagođene postojećem prostoru i dekoru, moguć je i izbor završnih materijala – štof ili eko koža, koji dolaze u širokoj paleti boja i dezena.

Detal u svojoj ponudi ima veliki izbor modela fotelja, koje odlikuje unikatna i prefinjena forma. Odaberite perfektnu kombinaciju oblika, materijala i boja koja odgovara vašim potrebama i kreirajte savršen model kojim ćete oplemeniti željeni enterijer.

Modeli odvažnog dizajna i raskošnih dimenzija nameću se kao jedan od centralnih elemenata prostora. Njihove razmere, kvalitetni materijali i punjenja garantuju da će ove privlačne fotelje obezbediti vrhunski komfor korisnicima i karakter prostoru. Zbog istančanih i čistih linija, ove udobne fotelje predstavljaju prefinjen komad nameštaja koji ima široku primenu u ugostiteljskim objektima, kancelarijama i modernim domovima.

Atraktivni modeli kao što su „Chester“, „Folkstone“, „Chantal“ ili „Milano“ jednako mogu krasiti enterijere hotelskih soba i lobija, kao i enterijere domova. Modele „Hilton“, „Kubus“ „Lake“ ili „Milano“ odlikuje svedeniji dizajn koji im takođe omogućuje široku primenu, od tradicionalnih dnevnih soba, preko raznih poslovnih i kancelarijskih prostora do uglađenih hotela.

Lisa Arm fotelja - Detal nameštaj
Odilia Fotelje - Detal

Ove modele fotelja odlikuje raznolik dizajn: od fotelja svedenih linija do onih koje karakteriše razigranija forma. Kompanija Detal razvila je bogatu ponudu koja obuhvata modele ulepšane interesantnim drvenim rukonaslonima kao što su „Lisa“, „Linn“ ili „Miranda“, modele zavodljivih i mekih linija poput „Maurits met“, „Sarah“ i „Funky“, kao i fotelje jasne i čiste forme među kojima su „Toulon“, „Rosanna“, „Omega“ i „Dex“.

Mogućnost izbora vrste drveta i završnih materijala za svaki model pruža široku lepezu izbora i garanciju da ćete pronaći idealnu fotelju bilo da želite da opremite vašu dnevnu sobu, trpezariju ili enterijer restorana i kafića, ili pak hotela.

Detal - Fabrika Nameštaja

Nameštaj vrhunskog kvaliteta za profesionalnu upotrebu pravi se isključivo od bukovog drveta.

Kontakt