SerbianEnglishGerman

Besplatna isporuka

Detal nameštaj

O NAMA

Kompanija Detal je srpski proizvođač nameštaja vrhunskog kvaliteta koji neguje dugu porodičnu tradiciju u izradi nameštaja od najkvalitetnijih materijala i modernog dizajna. U našoj raznovrsnoj ponudi nalazi se veliki izbor proizvoda namenjenih za profesionalnu i privatnu upotrebu koji su dostupni uz pristupačne cene.

Sve naše modele stolica, barskih stolica, sofa, fotelja i ostalog nameštaja izrađujemo isključivo od drveta najvišeg kvaliteta i poliuretanske pene iz Srbije, kao i uvoznih materijala iz Italije, Nemačke i Holandije.

Dizajn koji osvaja kvalitetom, stilom i komforom

poslovna filozofija

Svaki komad našeg nameštaja pažljivo je proizveden od strane vrhunskih majstora i krasi ga identičan kvalitet
bez obzira da li je namenjen za domaće ili strano tržište.

Posvećenost, profesionalnost i ljubav prema kvalitetnom nameštaju prenose se sa generacije na generaciju u kompaniji Detal i utkani su u svaki proizvedeni model.

To je ujedno i naša poslovna filozofija zahvaljujući kojoj smo postali jedan od retkih privatnih proizvođača nameštaja koji može da se pohvali tradicijom dugom gotovo pola veka.

Naša porodična tradicija izrade kvalitetnog nameštaja počela je još 1971. godine u srpskom mestu Osečina, u blizini grada Valjeva. Od skromnih početaka i jedne samostalne zanatske radnje koju je osnovala porodica Todorović, porodični biznis se zahvaljujući kvalitetu i profesionalnom radu transformisao u privatno preduzeće i decenijama se razvijao i napredovao do današnje kompanije Detal.

Naša fabrika danas zauzima prostor od 6.000 m2 na posedu od tri hektara. U njoj radi više od 100 radnika među kojima su visoko kvalifikovani inženjeri, dizajneri i vrhunski majstori. Uz najsavremeniju opremu i odgovoran tim, dnevni proizvodni kapaciteti kompanije Detal su 100 sofa i 300 stolica, sa kojim se lako zadovoljava potreba za velikim količinama nameštaja na svakom tržištu.

Do 2000. godine kompanija se razvijala samo na domaćem tržištu i tržištu bivše Jugoslavije, a zatim se orijentisala i ka izvozu. Zahvaljujući kvalitetu proizvoda, ažurnosti i dobroj saradnji sa klijentima, kompanija je proširila svoje prodajne aktivnosti na tržišta širom Evrope i postala konkurentna i po kvalitetu i po ceni.

Osim što smo prisutni u Srbiji, naše stolice, sofe i ostali tapacirani nameštaj izvozimo i u Grčku, Holandiju, Italiju, Francusku i Nemačku. U Holandiji smo prisutni već više od 10 godina, a u Amsterdamu imamo svoj izložbeni salon. Mnogi svetski hoteli, restorani i domaćinstva prepoznali su kvalitet naših proizvoda i opredelili se da svoje enterijere oplemene upravo našim nameštajem, što je najbolja potvrda kvaliteta i kredibiliteta koji smo decenijama gradili.

Dizajn koji osvaja kvalitetom, stilom i komforom

Kupovina bez posrednika

Nameštaj isporučujemo direktno iz naše fabrike, što nam daje mogućnost da vam ponudimo nameštaj visokog kvaliteta po najnižim cenama za ponuđeni kvalitet na tržištu jer postoji mogućnost kupovine bez posrednika. I to nije sve. Naš stručni tim izlazi u susret pojedinačnim zahtevima i porudžbinama od strane profesionalaca, kompanija i privatnih korisnika jer je zadovoljan kupac imperativ naše kompanije i uvek će nam biti na prvom mestu. 

Detal - Fabrika Nameštaja
SerbianEnglishGerman

Nameštaj vrhunskog kvaliteta za profesionalnu upotrebu pravi se isključivo od bukovog drveta.

Kontakt